25.07.2014 13:43

Ajax neemt extra talent mee naar Portugal

Queency Menig in actie voor Ajax in de voorbereiding op het seizoen 2014/2015. Frank de Boer noemde hem het grootste talent in de jeugdopleiding van Ajax.
Queency Menig in actie voor Ajax in de voorbereiding op het seizoen 2014/2015. Frank de Boer noemde hem het grootste talent in de jeugdopleiding van Ajax.

De selectie die Frank de Boer gebruikte in zijn oefencampagne was al jong en talentvol, maar voor de wedstrijden in Portugal tegen Benfica neemt de oefenmeester nog eens vijf extra talenten mee.

Norbert Alblas, Damian van Bruggen, Danny Bakker, Queency Menig en Sheraldo Becker krijgen voor de start van het seizoen nog eenmaal de kans om zich in de kijker te spelen. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat dit vijftal bij Jong Ajax de speelminuten gaat maken in het seizoen 2014/2015.

Ajax speelt zaterdag twee wedstrijden in Portugal. Er wordt een wedstrijd gevoetbald tegen de beloften van Benfica en vervolgens begint het echte werk tegen het eerste elftal van de Portugese kampioen. De wedstrijd tegen het eerste van Benfica wordt uitgezonden op de televisie.

Selectie Ajax voor oefentrip Portugal:

Kenneth Vermeer
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Lerin Duarte
Kolbeinn Sigthórsson
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Mitchell Dijks
Lucas Andersen
Tobias Sana
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Stefano Denswil
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Ruben Ligeon
Richairo Zivkovic
Peter Leeuwenburgh
Arek Milik
Norbert Alblas
Damian van Bruggen
Danny Bakker
Queency Menig
Sheraldo Becker

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner