22.08.2014 09:08

Ziyech: "Dit smaakt naar veel meer"

Hakim Ziyech laat zich tijdens de Open Dag van sc Heerenveen zien aan het Friese publiek. (14-07-2014)
Hakim Ziyech laat zich tijdens de Open Dag van sc Heerenveen zien aan het Friese publiek. (14-07-2014)

Hakim Ziyech is tevreden over zijn vertoonde spel in zijn eerste wedstrijd voor FC Twente. De middenvelder mocht van trainer Alfred Schreuder in het Europa League-duel met FK Qarabag debuteren en deed dat naar eigen zeggen 'best lekker'.

"Het ging best lekker ja", begint de van sc Heerenveen overgekomen speler tegenover De Telegraaf. "Ik leed weinig balverlies, ondanks het slechte veld. In de tweede helft had ik misschien moeten scoren. Ik schoot twee keer hard op doel, maar had het misschien meer op gevoel moeten doen", aldus een zelfkritische Ziyech.

"Een gelijkspel is een terechte uitslag, maar misschien hadden we er meer uit kunnen halen. Voor mij smaakt deze wedstrijd naar veel meer", vervolgt Ziyech, die erg blij is met zijn nieuwe teamgenoten. "Ik merk dat ik nu met nog betere spelers samenspeel en daardoor zelf ook nog makkelijker ga voetballen. Het was een mooie ervaring om voor zulk fanatiek publiek te spelen. Volgende week moeten wij het in eigen huis, op een veel beter veld, afmaken", besluit de creatieveling.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner