01.12.2014 20:42

Telgenkamp in zijn nopjes met 'clean sheet'

Dennis Telgenkamp begint zich als eerste doelman van Heracles Almelo steeds beter te profiteren. Dat kwam afgelopen weekeinde tot uiting tijdens het gewonnen competitieduel met sc Heerenveen (0-1). Voor het eerst hield de goalie de nul.

"We hebben er met het hele team hard voor gewerkt en vooral voor de verdediging is het natuurlijk extra leuk dat we eindelijk de nul hebben gehouden", legt Telgenkamp uit op de website van Heracles. "We zijn al lange tijd op de training bezig om verdedigend meer zekerheid in te bouwen. We moesten het gewoon beter neerzetten en het werk op de training betaalde zich tegen SC Heerenveen eindelijk uit."

"Het begin was natuurlijk heel lastig. We stonden lang onderaan met nul punten. Momenteel zijn we aardig op dreef dus de winterstop komt voor ons misschien wel op een slecht moment. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het de rest van het seizoen goed gaan doen. Voor mijzelf is het nu ook weer prettiger om in de goal te staan. Als het team slecht draait is het moeilijk om je te onderscheiden. Daarom is het nu ook extra leuk dat ik complimenten krijg over mijn spel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner