22.12.2014 11:56

'sc Heerenveen wacht op Sloveense club'

De transfer van Valon Ahmedi naar sc Heerenveen is bijna rond. De Albanees, met Italiaans bloed lijkt de volgende aankoop van de Friezen te zijn. Het persoonlijk akkoord met de speler is er al, het is nu wachten op toestemming van zijn huidige werkgever.

Ahmedi kan als aanvallende middenvelder uit de voeten en is net twintig jaar geworden. Momenteel speelt hij nog voor NK Celje in Slovenië, maar als de ploeg toestemming geeft aan Ahmedi, dan is hij na de winterstop te bewonderen in de Eredivisie.

"Met Ahmedi hebben we overeenstemming bereikt, maar we wachten nog op het antwoord van zijn club", verduidelijkt technisch directeur Hans Vonk de situatie. Volgens Sloveense media kan sc Heerenveen kiezen of ze Ahmedi eerst huren en dan transfervrij oppikken, of meteen overgaan tot een koop.

Ahmedi beschikt over een contract dat na dit seizoen afloopt in Slovenië. Als sc Heerenveen de speler direct onder contract wil hebben, moet het volgens Ekipa24 rond de 400.000 euro overmaken aan NK Celja. Als sc Heerenveen de Albanees eerst wil huren, dan kost dat 100.000 euro.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner