04.01.2015 09:09

Coach waarschuwt spelers: "Geen selfies"

Bekervoetbal is over het algemeen al geweldig, maar in de FA Cup gebeuren vaak de mooiste dingen. Soms is de loting alleen al genoeg, zoals dit jaar Yeovil Town is gekoppeld aan Manchester United. De trainer van het kleine Yeovil waarschuwt zijn spelers echter.

"Ik accepteer niet dat mijn spelers straks selfies maken met Wayne Rooney'', vertelt Gary Johnson aan Manchester Evening News. "We zullen vol aan de bak moeten. Dan is er geen tijd voor selfies", legt hij uit. De voetbaldwerg, dat uitkomt op het derde niveau van Engeland, staat zondagmiddag tegenover de grootmacht uit Manchester.

"Ik snap het allemaal wel hoor: iedereen hier is onder de indruk van de sterren van Manchester United. Dit is een wedstrijd die de meeste van mijn spelers maar één keer in hun loopbaan meemaken. Het is dan erg moeilijk je gevoel uit te schakelen. Ik weet ook zeker dat sommigen denken: kan ik vandaag de schoenen van Wayne Rooney krijgen? Maar ik wil niet dat ze daar nu mee bezig zijn. Na het laatste fluitsignaal maakt het me niet uit, maar nu wil ik volledige focus."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner