07.03.2015 09:31

Roda lijkt te gaan voor amateur goaltjesdief

Santiago Palacios (l.) moest alles op alles zetten om Navarone Foor bij te houden in het bekerduel De Treffers - NEC. (30-10-2014)
Santiago Palacios (l.) moest alles op alles zetten om Navarone Foor bij te houden in het bekerduel De Treffers - NEC. (30-10-2014)

Niet VVV-Venlo, maar Roda JC lijkt de nieuwe werkgever van Santiago Palacios te worden. De doelpuntenmachine uit de Topklasse Zondag wil een stap hogerop maken en de huidige nummer twee uit de Jupiler League is tevreden over hem.

De Gelderlander meldt zaterdagochtend dat trainer René Trost een positief scoutadvies gaat geven aan de clubleiding. Palacios trainde een periode mee bij Roda JC en dat is dus bevallen. "Het is een jongen die precies weet wat hij wil en die uitstekend kan voetballen. Dat heeft hij tijdens de trainingen wel laten zien."

Palacios trainde eerder mee bij VVV-Venlo, maar gaf duidelijk aan dat hij zijn studie in Nederland eerst wil afronden voordat hij begint als profvoetballer. De Mexicaan is als het goed is aan het einde van dit jaar klaar, waardoor hij de stap kan wagen.

De spits komt momenteel uit voor De Treffers en was dit seizoen al goed voor 23 treffers in 21 duels in de Topklasse. Het contract van de Mexicaan loopt aan het einde van dit seizoen af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner