09.04.2015 16:25

Caanen van De Treffers naar koploper Cyprus

Voetbalcoach Ton Caanen vertrekt per direct bij Topklasser De Treffers uit Groesbeek. Hij gaat naar de Cypriotische topclub Apollon Limassol. Die ploeg staat momenteel eerste en dat is de enige plek in de competitie die recht geeft op de voorronde van de Champions League.

Caanen was sinds begin dit seizoen trainer in Groesbeek en trainde daarvoor ook al op Cyprus stadgenoot Aris Limassol. Hij trainde daar eerder ook AEK Larnaca en was daarvoor coach van onder meer Beitar Jeruzalem en Metaloerg Donetsk. Daarvoor trainde hij de jeugd van Roda JC. Bij zijn vertrek laat Caanen De Treffers achter op de vijfde plek in de Topklasse zondag.

Caanen vertrekt bij de nummer vijf van de zondagse topklasser in goed onderling overleg. "De club gunt hem deze enorme kans", meldt de website van De Treffers. Tevens staat daar te lezen: "Het afgelopen seizoen heeft Ton al van diverse clubs aanbiedingen gekregen, maar heeft deze telkens naast zich neergelegd. Echter dat hij de kans krijgt om met Apollon kampioen te worden en dan toch weer op een Europees niveau te gaan spelen, maakt deze aanbieding toch wel heel interessant."

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner