01.05.2015 21:55

Dijks: "Celtic heeft een bod gedaan"

EXCLUSIEF - Mitchell Dijks heeft de kans om te vertrekken bij Willem II. Eerder werd er al bericht dat de verdediger werd genoemd bij Celtic. Tegenover Voetbal.com bevestigt hij de interesse vanuit Schotland.

Dijks kent een goed seizoen bij Willem II dat momenteel verrassend op de tiende plek staat. Door zijn prestaties als linksback levert dat flink wat interesse op van diverse clubs. Het Schotse Celtic is één van de ploegen. "Ik heb inderdaad gehoord dat ze interesse hebben", zegt Dijks daarover. "Zij hebben een bod gedaan bij mijn zaakwaarnemer. Celtic is natuurlijk een mooie club en het speelt ook nog eens in de Champions League."

Celtic moet alleen oppassen. Er liggen namelijk kapers op de kust. "Er is nog een club concreet. Dat is een ploeg uit Nederland, maar mijn zaakwaarnemer is daar nu mee bezig. Ik moet me nu focussen op Willem II. We hebben nog twee belangrijke duels te gaan. We kunnen nog de play-offs behalen. Als het seizoen is afgelopen dan ga ik met mijn zaakwaarnemer zitten en kijken wat de opties zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner