08.05.2015 09:45

'Genoeg belangstelling voor Feyenoorders'

Concentratie bij Erwin Mulder tijdens Feyenoord - Beşiktaş. (30-07-2014)
Concentratie bij Erwin Mulder tijdens Feyenoord - Beşiktaş. (30-07-2014)

Feyenoorders Erwin Mulder en Khalid Boulahrouz hoeven zich weinig zorgen te maken over hun toekomst. In Rotterdam is weinig tot geen perspectief voor de doelman en de verdedigers, maar er zijn genoeg clubs waar dat wel is. 

Volgens De Telegraaf kan doelman Mulder een overstap maken naar Griekenland. De krant schrijft dat de sluitpost bij AEK Athene aan de slag kan. Een transfer naar de hoofdstad van Griekenland zou voor hem financieel interessant zijn.

Ondertussen weet Mulders zaakwaarnemer Louis Laros ook dat AEK Athene op concurrentie van andere clubs kan rekenen. Dat houdt in dat Mulder waarschijnlijk niet bij gaat tekenen in Rotterdam. Zijn contract loopt af, maar hij kan verlengen bij Feyenoord. Mulder moet dan genoegen met een rol als reservekeeper.

Boulahrouz is ook transfervrij. Hij kan een lucratieve stap maken naar de woestijn, omdat clubs uit Qatar in hem zijn geïnteresseerd. Echter heeft hij nog niets besloten over zijn toekomst. De kans dat hij in de Eredivisie blijft is niet groot.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner