04.06.2015 15:54

International uit Polen vertrekt naar NEC

NEC Nijmegen stadion de Goffert. (15-07-2014)
NEC Nijmegen stadion de Goffert. (15-07-2014)

NEC beleeft een bijzonder slagvaardige donderdag. De promovendus presenteerde eerder al trainer Ernest Faber, nu komen de Nijmegenaren met een nieuwe speler. Hij heet Wojciech Golla. De Pool heeft een contract voor twee jaar getekend met een optie voor nog een seizoen.

Golla komt transfervrij over van Pogoń Szczecin en is een 23-jarige middenvelder. In zijn vaderland doorliep hij diverse nationale jeugdelftallen. Daarnaast speelde de centrale verdediger een interland. 

"Met Wojciech halen we een krachtige verdediger in huis die sterk is in duels. Uit onze gesprekken bleek dat hij vol zit met ambitie en zich graag bij ons nog verder wil ontwikkelen. Een jongen met een no-nonsense mentaliteit die goed bij onze club past. Ik ben dus heel erg blij dat hij voor ons gekozen heeft", zegt algemeen directeur Bart van Ingen op de website van NEC.

Golla heeft drie seizoenen bij Pogoń Szczecin gespeeld. Vooral in de laatste twee seizoenen was de Pool basisspeler. Hij heeft ook onder contract gestaan bij Lech Poznan, maar maakte daar nooit minuten.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner