08.06.2015 15:17

Redknapp wil Ferdinand bij West Ham zien

Rio Ferdinand in het shirt van Queens Park Rangers tijdens de warming-up in het treffen met West Ham United (05-10-2014)
Rio Ferdinand in het shirt van Queens Park Rangers tijdens de warming-up in het treffen met West Ham United (05-10-2014)

Rio Ferdinand besloot onlangs om een punt achter zijn carrière te zetten. Als het aan Harry Redknapp ligt blijft Ferdinand behouden voor het voetbal en wordt hij de nieuwe trainer van West Ham United.

West Ham United besloot onlangs om niet verder te gaan met trainer Sam Allardyce. Volgens Redknapp moet West Ham United Ferdinand een kans geven als trainer. Ferdinand groeide op bij West Ham United en kent de club door en door. Redknapp wil Ferdinand zelfs een handje helpen en zou graag terugkeren als technisch directeur. "Ik zou hem graag zien als trainer van West Ham", zegt Redknapp in gesprek met Kicca.

"Ik zou hem zelfs willen assisteren als technisch directeur. Dat zou een goede combinatie zijn", vervolgt Redknapp. "Ik hoop echt dat hij ergens een kans krijgt. Hij is jong en enthousiast en er zijn meer jongens geweest die eenzelfde overstap hebben gemaakt. Gary Monk heeft het bijvoorbeeld fantastisch gedaan bij Swansea City. Rio heeft ontzettend veel inzicht. Toen ik trainer was van Queens Park Rangers zat hij vaak naast me op de bank en vroeg ik hem naar zijn mening. Hij had altijd goede ideeën en hij kan het spelletje fantastisch lezen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner