18.06.2015 22:25

Guidetti: "Italië zou geweldig zijn voor mij"

John Guidetti scoorde namens Jong Zweden in het duel met Jong Italië. De spits maakte de 1-1, waarna zijn land met 1-2 wist te winnen. Guidetti reageerde na afloop op de mogelijke belangstelling van Udinese.

Guidetti zag zijn land met tien man staan, maar wist toch op knappe wijze een 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 overwinning. Na afloop waren de Italiaanse verslaggevers vooral geïnteresseerd in één ding: Vertrekt de spits naar Italië? "Dat zou voor mij een geweldig land en een geweldige competitie zijn om in te spelen. Er zijn veel grote clubs. Het zou voor mij een goede oplossing zijn", aldus de aanvaller. "Ik probeer me eerst te concentreren op een goed EK met Zweden. Mijn zaakwaarnemer handelt de rest af."

Feyenoord had eerder interesse in Guidetti, maar de spits had te hoge salariseisen voor de club uit Rotterdam. Manchester City weigert zijn contract te verlengen en daardoor kan Guidetti transfervrij vertrekken. Vanaf het begin had hij hoge eisen aan een potentiële nieuwe club. Met de interesse van Udinese en Sporting Lissabon lijkt zijn geduld te worden beloond.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner