22.07.2015 10:57

Van der Struijk hoopt op contract in Engeland

Het lijkt er niet op dat Frank van der Struijk nog langer actief blijft in de Eredivisie. De dertigjarige verdediger verblijft op het moment in Engeland, waar hij een contract probeert af te dwingen.

Van der Struijk is op proef bij Portsmouth, een club op het vierde niveau van Engeland. Op de website van Portmouth valt te lezen dat Van der Struijk ruim een uur meedeed in een vriendschappelijk duel met Coventry City (2-1). 

Portsmouth kan de Brabander transfervrij overnemen. Vorig seizoen stond hij nog onder contract bij Willem II, maar de speler wilde naar een andere buitenlandse club en verlengde daarom zijn verbintenis in Tilburg niet. Van der Struijk trainde deze voorbereiding nog wel mee bij Willem II, weet Omroep Brabant. 

Zijn mogelijke nieuwe club speelde in het verleden op het allerhoogste niveau en kroonde zich in 1949 en 1950 zelfs tot landskampioen van Engeland. In 2008 werd de FA Cup nog gewonnen, maar door grote financiële problemen is Pompey afgezakt naar League Two. Daarin werd hij vorig seizoen slechts zestiende.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner