26.07.2015 22:06

Mexico moet vrezen: "Zijn voor niemand bang"

Jamaica verbaasde vriend en vijand door zich te plaatsen voor de finale van de Gold Cup. Bondscoach van het Zuid-Amerikaanse land, Winfried Schäfer, kan niet wachten op de clash tegen Mexico. 

In de halve finale werd de VS verslagen. "Tegen de VS zijn we boven onszelf uit gestegen. Op Jamaica is het na die wedstrijd al een paar dagen feest, maar wij moeten ons beseffen dat de belangrijkste klus nog wacht: de finale. Mexico is mondiaal een topland. Op het WK van vorig jaar speelden ze geweldig voetbal", zo weet ook de oefenmeester.

Aanvaller Giles Barnes voegt er tijdens de persconferentie voor het duel nog aan toe dat Jamaica voor niemand bang is. "We hebben geschiedenis geschreven door de finale te halen. Dat is een enorme prestatie waarmee we veel mensen verrast hebben. Maar we hebben onszelf niet verrast. Wij zijn namelijk voor niemand bang. Dat is op dit moment het belangrijkste."

De eindstrijd vindt plaats om 1.30 uur Nederlandse tijd, in de nacht van zondag op maandag. Bij Mexico zullen waarschijnlijk Andrés Guardado (PSV) en Jesus Corona (FC Twente) van de partij zijn.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner