04.08.2015 10:50

Update: 'Eerste bod NAC Breda afgewezen'

NAC Breda hoopt voor het verstrijken van de transferdeadline nog een spits aan de selectie toe te voegen. Mogelijk speelt er aankomend seizoen een Spaanse spits voor NAC. Daniel Segovia is volgens Voetbal International namelijk in beeld om de Bredanaars te versterken.

Segovia speelt momenteel in de Oostenrijkse Erste Liga voor SKN St. Pölten. De lange Madrileen maakte vorig seizoen indruk door vier keer te scoren in de voorronde van de Europa League. St. Pölten had zich als verliezend bekerfinalist geplaatst voor de voorronde van de Europa League. In de tweede voorronde werd het Bulgaarse Botev Plovdiv aan de kant geschoven. Segovia scoorde drie keer tegen de Bulgaren.

In de derde voorronde was PSV echter een maatje te groot. De Eindhovenaren wonnen tweemaal van de Oostenrijkers, maar Segovia wist wederom te scoren. De Spaanse spits scoorde vorig seizoen ook tien keer in de Oostenrijkse Erste Liga. Tijdens het huidige seizoen staat de teller van Segovia op één treffer in twee competitieduels. 

Update: 04-08-2015 10:50:

NAC Breda zal met meer geld over de brug moeten komen voor spits Segovia. St. Pölten heeft volgens de Oostenrijkse krant Kurier het eerste bod van de Bredanaars afgewezen. "NAC wil Segovia, maar het eerste bod is te laag", aldus St. Pölten-trainer Andreas Blumauer tegenover Kurier.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner