14.08.2015 17:09

Basisplaatsen voor Lammers en Bannink

Alexander Bannink (r.) troeft Caner Çavlan (l.) af tijdens sc Heerenveen - De Graafschap. (11-08-2015)
Alexander Bannink (r.) troeft Caner Çavlan (l.) af tijdens sc Heerenveen - De Graafschap. (11-08-2015)

Jan Lammers en Alexander Bannink starten zaterdag in de basis als De Graafschap voor het eerst in ruim drie jaar weer een thuiswedstrijd speelt in de eredivisie. In het duel met PEC Zwolle neemt Lammers in de defensie de plek over van Tim Linthorst, terwijl Bannink op het middenveld Lion Kaak vervangt. Verder ziet het elftal van trainer Jan Vreman er hetzelfde uit als in de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen dinsdag.

Middenvelders Karim Tarfi en Andrew Driver zijn niet fit genoeg voor een plaats in de wedstrijdselectie. Dat geldt ook voor de geblesseerde doelman Jasper Heusinkveld en verdediger Ted van de Pavert.

PEC Zwolle moet het in Doetinchem doen zonder verdediger Dirk Marcellis. De Limburger kreeg woensdag in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (2-2) last van zijn hamstrings en wordt zaterdag vervangen door Bart Schenkeveld. Ook Ryan Thomas en Trent Sainsbury zijn geblesseerd. Stef Nijland kan nog geen hele wedstrijd spelen, maar zit wel bij de selectie.

De vrijdag van Ajax overgenomen doelman Mickey van der Hart zit zaterdag wel direct bij de selectie, maar begint op de bank achter eerste keeper Kevin Begois.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner