22.11.2015 12:20

Update: Groenendijk moet opstelling wijzigen

Hoofdtrainer Alfons Groenendijk kijkt geconcentreerd toe tijdens de uitwedstrijd van Excelsior tegen FC Groningen. (21-08-2015)
Hoofdtrainer Alfons Groenendijk kijkt geconcentreerd toe tijdens de uitwedstrijd van Excelsior tegen FC Groningen. (21-08-2015)

Trainer John Stegeman heeft noodgedwongen zijn basiself moeten aanpassen. Thomas Bruns is vanmiddag geschorst Brahim Darri neemt zijn plek in. Wout Droste heeft te veel last van zijn scheenbeenspier en zijn plek wordt overgenomen door Tim Breukers.

Door de terugkeer van Darri in de basiself zal Robin Gosens een linie zakken en op het middelveld spelen tegen Excelsior. Voor de rest spelen de vertrouwde spelers bij Heracles. Goed nieuws voor de ploeg uit Almelo is de terugkeer van de revelatie van dit seizoen: Oussama Tannane. Hij zit voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie nadat hij tegen PSV een scheurtje in het bot van zijn knie opliep.

Trainer Alfons Groenendijk ziet geen nood om het winnende elftal tegen Willem II aan te passen. Excelsior begint met dezelfde elf spelers als voor de interlandperiode.

Update: 22-11-2015 12:20:

Khalid Karami is geblesseerd en speelt toch niet. De verdediger van Excelsior kampt met liesklachten. Daan Bovenberg begint daarom in de basisopstelling. Door het wegvallen van Karami is er voor Elso Brito opeens wel plek op de reservebank.

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en SBV Excelsior is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner