25.11.2015 13:47

Groningen met trio jongelingen naar Marseille

FC Groningen is woensdagochtend met een drietal jongelingen vertrokken naar Zuid-Frankrijk voor het Europa League-duel met Olympique Marseille van donderdagavond. Desevio Payne, Glenn Bijl en Gijs Jasper maken deel uit van de selectie.

Payne is van het drietal de meest ervaren speler. Payne, jeugdinternational van de Verenigde Staten, mocht al drie keer opdraven in de ploeg van FC Groningen-trainer Erwin van de Looi. Twee keer mocht Payne zelfs in de basis starten. Ook Bijl is niet nieuw bij de selectie. Bijl is net als Payne een verdediger en maakte al een aantal keer deel uit van de wedstrijdselectie. Speelminuten kreeg Bijl nog niet van Van de Looi.

Jasper zit voor het eerst bij de selectie van FC Groningen. De aanvaller speelt normaal gesproken zijn wedstrijden voor Jong FC Groningen, maar maakt donderdagavond dus kans om zijn debuut te maken in de hoofdmacht van FC Groningen. De Groningers staan na vier wedstrijden in de Europa League laatste in Groep F met één punt. Olympique Marseille staat derde met zes punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner