27.11.2015 10:31

Linssen richt zijn vizier al op Braga-thuis

FC Groningen was donderdagavond dicht bij een stuntje in de Europa League, maar de Groningers gingen vlak voor tijd onderuit op bezoek bij Olympique Marseille. Aanvaller Bryan Linssen was op dat moment al gewisseld. Hij zag met lede ogen toe dat Michy Batshauyi de winnende goal maakte.

"We hebben twee domme doelpunten weggegeven en dat is zonde", vertelt Linssen op de clubwebsite van FC Groningen. "We waren zo dichtbij een stuntje en dan is het triest wanneer het net niet lukt. Natuurlijk hebben we ook in de tweede helft wel behoorlijk wat kansen tegen gekregen, maar er lag voldoende ruimte om te voetballen."

FC Groningen stond halverwege de wedstrijd met 1-0 achter, maar kwam aan het begin van de tweede helft terug in de wedstrijd. In de slotfase kreeg invaller Jesper Drost zelfs nog een kans op de 1-2. "We hebben in de rust de puntjes op de i gezet en ik vond dat we na de pauze goed uit de startblokken kwamen. Dan is het heel jammer dat je hier toch verliest. Op dit moment is het gewoon heel teleurstellend", vervolgt Linssen. "Nu moet het over een paar werken thuis tegen Braga maar gebeuren."

FC Groningen, dat dit seizoen door het winnen van de KNVB beker uitkomt in de Europa League, staat stijf onderaan in groep F. De Groningers veroverden in vijf wedstrijden slechts één punt. Tegen Sporting Braga, dat bovenaan staat in de groep, krijgen de noorderlingen de laatste kans op een driepunter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner