03.12.2015 14:07

Bannink is niet inzetbaar tegen FC Utrecht

Alexander Bannink (l.) ontdoet zich van Christian Santos (r.) tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - De Graafschap. (07-11-2015)
Alexander Bannink (l.) ontdoet zich van Christian Santos (r.) tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - De Graafschap. (07-11-2015)

Trainer Jan Vreman kan zaterdag in het thuisduel met FC Utrecht niet beschikken over Alexander Bannink. De middenvelder, die een vaste waarde is bij De Graafschap, is nog niet fit. Dat meldt De Gelderlander.

Bannink moest vorige week de uitwedstrijd tegen SC Cambuur ook al laten schieten. De Superboeren misten de middenvelder niet, want zonder hem werd in Leeuwarden de eerste competitiezege van het seizoen geboekt. De Graafschap is nog steeds de hekkensluiter in de Eredivisie, maar de aansluiting met SC Cambuur is gevonden. De achterstand op de Leeuwarders bedraagt nu nog maar twee punten.

De 25-jarige Bannink kwam in de zomer over van FC Emmen. Onder Vreman is hij dit seizoen altijd zeker van een basisplaats. In de achtste speelronde kon de trainer van De Graafschap de middenvelder niet gebruiken vanwege een schorsing en tegen SC Cambuur ontbrak hij vanwege een buikspierblessure, waarvan hij nog steeds niet hersteld is.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner