10.12.2015 18:19

FC Groningen met andere aanval tegen Braga

Erwin van de Looi heeft gekozen voor twee nieuwe gezichten in de aanvallende linie voor het duel met Sporting Braga in de Europa League. We zien Danny Hoesen en Bryan Linssen weer terug in de aanvalslinie, terwijl Michael de Leeuw en Jarchinio Antonia op de bank zitten.

In de afgelopen wedstrijd tegen Roda JC kwam Groningen niet tot scoren. Dit kan wellicht de doorslag hebben gegeven voor deze wisselingen. Daarnaast is De Leeuw niet topfit sinds afgelopen weekend. Verder zien we bij de thuisploeg Abel Tamata beginnen. Hij voegt zich als vijfde verdediger in het elftal, want zijn inbreng gaat ten koste van de aanvallend ingestelde Jesper Drost. Verder zien we Johan Kappelhof, Kasper Larsen, Etiënne Reijnen en Hans Hateboer in de defensie. Het middenveld bestaat uit Hedwiges Maduro, Simon Tibbling en Albert Rusnák.

Bij de Portugezen zien we ook enkele veranderingen. Zo heeft Braga een 'bekerkeeper'. Matheus Magalhães mag de Europese wedstrijden keepen in plaats van Stanislav Kritsyuk. Van de laatst gebruikte verdediging zijn alleen Andre Pinto en Marcelo Goiano over, de defensie wordt voltooid door Willy Boly en Baiano. Verder zien we Felipe Augusto en Nikola Stojiljković vervangen worden door Nikola Vukčević en Wilson Eduardo. Kouka, de doelpuntenmaker in het heenduel (1-0), is vanavond gewoon weer van de partij.

De wedstrijd is vanaf 19.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner