23.12.2015 15:45

Vader Grujić blokkeert transfer naar Liverpool

Marko Grujić zal in januari niet naar Liverpool vertrekken, zijn vader Goran Grujić heeft een streep gezet door de transfer van zijn zoon. Grujić is van mening dat zijn negentienjarige zoon het seizoen moet afmaken bij Rode Ster Belgrado (Crvena Zvezda).

"Hij is er nog niet klaar voor en maakt het seizoen af in Belgrado", aldus vader Grujić in gesprek met het Servische medium Blic. "Ik laat ze mijn zoon niet ruïneren. Het is beter voor hem om het seizoen bij Rode Ster af te maken, om kampioen te worden", vervolgt Grujić zijn verhaal. "Daarom heb ik zijn paspoort ingenomen, hij gaat nergens naartoe."

Rode Ster Belgrado maakte woensdag bekend een akkoord te hebben bereikt met Liverpool. The Reds betalen zeven miljoen euro voor de negentienjarige middenvelder, daarnaast krijgt Rode Ster Belgrado een percentage van tien procent bij een doorverkoop van Grujić. De Engelsen lijken echter te kunnen fluiten naar Grujić, want zijn vader lijkt geenszins van plan om zijn zoon naar Engeland te laten vertrekken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner