28.12.2015 11:56

Ibrahimović: "Sta zeker open voor Qatar"

Zlatan Ibrahimović is in het bezit van een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en het lijkt erop dat de spits na dit seizoen Frankrijk zal verlaten. De Zweed ziet Qatar wel zitten.

Volgend jaar wordt Zlatan 35 jaar en zou nog flink kunnen cashen. "Ik heb een aflopend contract en ben dus vrij om te gaan en te staan waar ik wil", zegt hij in gesprek met het Franse L'Equipe. "Maar ik richt me nu op PSG. De volgende bestemming? Dat weet ik niet."

Echter zegt Zlatan even later in het interview dat hij openstaat om richting Qatar te verhuizen en daar te voetballen. "Ik heb een uitstekende relatie met onze voorzitter Nasser Al-Khelaifi en met mensen uit Qatar. Laat ik zeggen dat ik Qatar zeker als optie zie. Ik geniet nog van het spel, we zien wel wat er gebeurt."

In de laatste zes maanden lijkt het erop dat Zlatan in ieder geval afscheid neemt met een landstitel. Na negentien duels is de voorsprong van PSG op nummer twee AS Monaco maar liefst negentien punten. In de Champions League moeten de Fransen het opnemen tegen Chelsea FC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner