08.01.2016 23:04

Liverpool wint in beker niet van Exeter City

Liverpool moet in de derde ronde van de FA Cup op herhaling. De gehavende ploeg van de Duitse coach Jürgen Klopp leverde vrijdagavond op bezoek bij Exeter City (vierde profniveau) een wanprestatie. Het enerverende bekerduel eindigde na 90 minuten in 2-2, waardoor een replay op Anfield noodzakelijk is.

Het door blessures geplaagde Liverpool trad met elf andere spelers, onder wie vijf debutanten, aan dan in het voorgaande duel met Stoke City afgelopen dinsdag voor de League Cup (1-0 winst). De uitgedunde ploeg van Klopp kwam bij de bescheiden tegenstander zelfs twee keer op achterstand.

Brad Smith voorkwam in de 73e minuut met de tweede gelijkmaker een dramatische uitschakeling voor de 'Reds'. Jerome Sinclair bracht het eerste doelpunt van Liverpool op zijn naam.