09.01.2016 15:19

Klopp neemt na slippertje de schuld op zich

Liverpool sloeg vrijdag een modderfiguur door in de derde ronde van de FA Cup gelijk te spelen tegen Exeter City, dat in League Two (het vierde niveau van Engeland) uitkomt. Jürgen Klopp neemt zijn spelers na de blamage in bescherming en zegt dat er maar één schuldige is: hijzelf.

"Als je iemand wilt bekritiseren, dan ben ik dat. Laat de spelers met rust", citeert Sky Sports de Duitse trainer van Liverpool. "Deze spelers hebben het geprobeerd, hard gewerkt en fouten gemaakt, maar het is mijn verantwoordelijkheid."

Doordat Liverpool er vrijdag niet in slaagde Exeter City te verslaan, zal het op herhaling moeten tegen de League Two-ploeg. Dat is geen goed nieuws voor The Reds, die al een overvol programma hebben. Liverpool is namelijk ook nog actief in de League Cup, de Europa League en natuurlijk de Premier League.

Mede door het drukke programma heeft Liverpool te maken met een blessuregolf. Liefst elf spelers zitten op dit moment in de ziekenboeg, waaronder Coutinho, Martin Škrtel, Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Jordan Henderson en Divock Origi.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner