11.01.2016 09:24

Roda JC hengelt vijfde versterking binnen

Roda JC Kerkrade heeft zich alweer verzekerd van zijn vijfde aanwinst van deze winterse transferperiode. De 27-jarige Spanjaard Marcos Gullón maakt nu ook de overstap naar de Limburgers.

Gullón is een middenvelder die eventueel ook in de verdediging kan spelen. De speler komt over van Apollon Limassol uit Cyprus en tekent een contract tot het einde van het seizoen. Gullón startte zijn carrière bij Villarreal CF, daar wist hij niet door te breken waarna hij via Racing Santander in Cyprus terecht is gekomen.

Technisch directeur Ton Caanen is tevreden over de ervaren kracht die Roda heeft aan weten te trekken. "Marcos is een speler die zowel op het middenveld als in de verdediging kan spelen", aldus Caanen op de website van Roda JC. "Hij neemt bovendien de nodige routine met zich mee. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en zijn dus zeer content dat we hem als de volgende aanwinst kunnen verwelkomen."

Voor Roda JC is Gullón alweer de vijfde winterse aanwinst. Eerder maakte het bekend dat Uğur İnceman, Rydell Poepon, Jordy Buijs en Kristoffer Petersen naar de club zijn gekomen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner