13.01.2016 16:15

MVV doet weer zaken met KRC Genk

Jarne Vrijsen werkt in het krachthonk aan zijn fysiek. (05-01-2015)
Jarne Vrijsen werkt in het krachthonk aan zijn fysiek. (05-01-2015)

MVV Maastricht heeft zich per direct versterkt met Jarne Vrijsen en Alessandro Ciranni. Zowel Vrijsen als Ciranni wordt door MVV tot het einde van het seizoen gehuurd van het Belgische KRC Genk.

Het is niet de eerste keer dat MVV zaken doet met de Belgische buurman. Ook Luca Polizzi kwam afgelopen zomer over van KRC Genk, terwijl in het verleden onder meer Jordy Croux, Alessio Alessandro en Willem Ofori vanuit Genk naar Maastricht vertrokken. Croux speelt op dit moment nog altijd voor MVV en heeft inmiddels een vast contract bij de Limburgers. Vrijsen en Ciranni worden gehuurd van Genk, maar zijn aan het einde van het seizoen transfervrij.

Vrijsen, die vier wedstrijden namens Genk in de Belgische Jupiler Pro League achter zijn naam heeft staan, is een linksback. Ciranni is rechtsback, maar kan ook aan de linkerkant uit de voeten. "Met het toevoegen van deze twee jonge spelers aan de selectie zal het concurrentieaspect toenemen en wordt de selectie ook qua aantallen weer op orde gebracht", vertelt MVV-trainer Ron Elsen op de clubsite van de Limburgers. "Beide spelers kunnen bij MVV weer verder specifiek 'rijpen'."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner