23.01.2016 21:06

Villarreal morst punten bij Espanyol

Villarreal heeft zaterdag de aansluiting met de top van de Spaanse competitie verloren. De nummer vier uit de Primera División voorkwam weliswaar in de slotfase een nederlaag bij Espanyol (2-2), maar zag FC Barcelona uitlopen naar zeven punten voorsprong.

Felipe Caicedo opende al na vier minuten de score voor Espanyol, maar Villarreal kwam snel terug. Manu Trigueros trof doel op aangeven van Roberto Soldado. Gerard tekende kort voor rust voor de 2-1 en lange tijd leek het erop dat de middenvelder de winnende treffer had gemaakt. In de 88e minuut maakte Mateo Musacchio echter gelijk voor Villarreal. Bij Espanyol werd kort na die gelijkmaker Gerard met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.