31.01.2016 17:32

Wolfsburg weet wederom niet te winnen

VfL Wolfsburg heeft ook de tweede wedstrijd na de winterstop niet kunnen winnen. De ploeg van trainer Dieter Hecking bleef in de eigen Volkswagen Arena tegen 1. FC Köln steken op 1-1.

Julian Draxler zette Wolfsburg in de 67e minuut op voorsprong, maar een paar minuten later trok Anthony Modeste de stand al weer gelijk. Wolfsburg blijft met 27 punten steken op de zevende plaats in de Bundesliga, twee plekken boven Köln dat 25 punten heeft.

De Duitse bekerwinnaar was de tweede seizoenshelft vorige week begonnen met een nederlaag tegen Eintracht Frankfurt. Hecking moet het voorlopig nog wekenlang stellen zonder zijn geblesseerde spits en topschutter Bas Dost.

Bovenin de Duitse competitie blijft Bayern München de boventoon voeren met nog enigszins in het spoor Borussia Dortmund. De nummer twee heeft een gat van tien punten geslagen op nummer drie Hertha BSC.