09.02.2016 20:22

Kortzorg maakt mooie transfer in Roemenië

Romario Kortzorg baalt flink nadat hij met FC Dordrecht onderuit gaat tegen FC Oss. In eigen huis verliest de aanvaller met 0-1. (29-03-2013)
Romario Kortzorg baalt flink nadat hij met FC Dordrecht onderuit gaat tegen FC Oss. In eigen huis verliest de aanvaller met 0-1. (29-03-2013)

Romario Kortzorg maakt een binnenlandse transfer in Roemenië. De oud-speler van onder andere AGOVV en FC Dordrecht verkast naar de Roemeense topclub Dinamo Boekarest, waar hij tot het einde van het huidige seizoen gaat spelen.

Kortzorg voetbalde tot 2013 in Nederland, waarna hij het avontuur in Bulgarije opzocht. Dit werd een succesvol avontuur, waarna hij besloot om voor een nieuw avontuur dichter bij zijn thuisland te gaan. Het Duitse Erzgebirge Aue werd zijn nieuwe werkgever, maar ondanks aardig wat speeltijd, belandde Kortzorg bij het tweede elftal van de club. In 2015 vertrok hij naar Roemenië, om voor ASA Târgu Mureş te spelen. Na een half seizoen is Kortzorg dus opnieuw vertrokken bij een werkgever.

"Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om voor Dinamo te spelen", stelt de aanvaller, die door Dinamo Boekarest als middenvelder wordt gezien, op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik zal er alles aan doen om speeltijd te krijgen. Ik zal vechten voor het team en de fans, ik hoop een prijs te winnen hier in Roemenië."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner