17.02.2016 13:46

PEC in wachtkamer: "Afhankelijk van Forest"

Lars Veldwijk kan juichen tijdens het competitieduel PEC Zwolle - Feyenoord. (14-02-2016)
Lars Veldwijk kan juichen tijdens het competitieduel PEC Zwolle - Feyenoord. (14-02-2016)

PEC Zwolle hoopt zich aan het einde van het seizoen definitief te versterken met Lars Veldwijk, maar de onderhandelingen met Nottingham Forest verlopen vooralsnog stroef. PEC Zwolle wacht echter geduldig af.

Veldwijk was dit seizoen al goed voor elf doelpunten in 22 competitiewedstrijden. PEC Zwolle wil de boomlange aanvaller dan ook definitief overnemen van Nottingham Forest. "We zijn afhankelijk van Nottingham Forest", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International. "Dat loopt stroef, ook omdat daar wat mutaties zijn geweest in de directie. We wachten af."

De Zwollenaren verwachten op korte termijn wel met goed nieuws te komen rondom Thomas Lam. De Fin heeft een aflopende verbintenis, maar gaat waarschijnlijk verlengen bij PEC Zwolle. Ook Dirk Marcellis kan in Zwolle blijven, terwijl het contract van Kingsley Ehizibue opgewaardeerd zal worden. "Hij heeft veel gespeeld, zijn status is veranderd. Dat willen we graag belonen", aldus de technisch directeur van PEC Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner