29.03.2016 16:25

'Giaccherini naar Chelsea bij komst Conte'

Mocht Antonio Conte een contract tekenen bij Chelsea, dan zullen The Blues hoogstwaarschijnlijk ook Emanuele Giaccherini contracteren. De Italiaan speelt tijdens het huidige seizoen voor Bologna.

Conte is op dit moment nog bondscoach van Italië, maar gaf onlangs aan na het EK in Frankrijk te vertrekken bij de Italiaanse nationale ploeg. Conte wordt al enige tijd in verband gebracht met Chelsea, maar het nieuws is nog niet officieel bekendgemaakt. De onderhandelingen met Conte zouden bovendien stroef verlopen, omdat Conte zijn gehele technische staf zelf wil invullen.

Giaccherini verruilde in de zomer van 2013 Juventus voor Sunderland, maar de Italiaanse middenvelder wist nimmer te overtuigen in de Premier League. Dit seizoen weet Giaccherini bij Bologna wél te imponeren. De international van Italië was dit seizoen al zes keer trefzeker namens de nummer tien van de Serie A. Volgens Tuttomercato zal Giaccherini naar Chelsea vertrekken, mits Conte wordt aangesteld als opvolger van Guus Hiddink.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner