09.04.2016 17:56

Real Madrid wint heel eenvoudig van SD Eibar

Real Madrid heeft zaterdag in één helft afgerekend met Eibar. Bij rust stond de eindstand van 4-0 al op het scorebord en daarna namen de vedettes wat gas terug tegen de arme bezoekers uit het Baskenland.

Coach Zinedine Zidane gaf met het oog op de return dinsdag in de Champions League tegen VfL Wolfsburg nogal wat basisspelers rust. Doelman Keylor Navas, spelmaker Luka Modric en de geblesseerden Raphaël Varane en Karim Benzema zaten niet bij de selectie. Gareth Bale, Toni Kroos en Marcelo bekeken de hele wedstrijd rustig vanaf de bank.

Desondanks schoot Real uit de startblokken. James Rodríguez opende de score met een schitterende vrije trap, kort voor rust bepaalde naamgenoot Jesé Rodríguez de eindstand. Tussendoor troffen Lucas Vázquez en Cristiano Ronaldo doel. Voor Ronaldo was het zijn dertigste treffer in de competitie.