14.04.2016 22:10

Jol slaat aanbieding Newcastle United af

Martin Jol is door Newcastle United benaderd om volgend seizoen de nieuwe manager te worden van de ploeg. Mohamed El-Habashy, de zaakwaarnemer van Jol, laat weten dat zijn cliënt vriendelijk heeft bedankt voor het aanbod.

"Jol is reeds gevraagd om volgend seizoen de nieuwe coach te worden van Newcastle, maar het is zijn wens om zijn contract bij Al-Ahly uit te dienen. Hij wil hier nieuwe gloriejaren gaan meemaken", zegt El-Habashy in een statement.

Ook Martin Jol liet zich niet veel later uit in Egyptische media. "Al-Ahly is op dit moment het belangrijkste in mijn leven en ik beloof de fans dat we prijzen winnen. Ik hoop zo snel mogelijk. We zijn met een groot project bezig. Al-Ahly is net zo groot als een Europese topclub of misschien wel groter en het is mijn taak om de club terug te brengen waar die hoort", zegt de trainer die eind februari voor anderhalf jaar tekende bij zijn huidige werkgever.

Rafael Benitez, die eerder aangaf graag ook volgend seizoen de honneurs waar te nemen bij Newcastle, lijkt dus niet onomstreden bij de directie van de Engelse club. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner