21.04.2016 19:29

Alderweireld en Wildschut in Team van het Jaar

Toby Alderweireld is opgenomen in het Team van het Jaar, gekozen door de vakbond voor profvoetballers in Engeland en Wales. De oud-speler van Ajax kent een weergaloos seizoen met Tottenham Hotspur en staat naast de sterren van Leicester City.

Want Jamie Vardy, Riyad Mahrez en N'Golo Kanté kunnen natuurlijk niet ontbreken in het elftal. Het trio speelt een meer dan geweldig seizoen en is dicht bij de Engelse titel met Leicester City. Op doel staat De Gea, die ook dit seizoen ontzettend belangrijk is voor Manchester United. Hij ziet Alderweireld dus voor zich staan, die met teamgenoot Danny Rose, Wes Morgan (Leicester City) en Héctor Bellerín (Arsenal) de verdediging vormt in het Team van het Jaar.

Op het middenveld staan dus Mahrez en Kanté, maar ook revelaties Dimitri Payet en Dele Alli krijgen een plekje. Harry Kane maakt samen met Vardy het elftal compleet. In de resterende competities in Engeland is er plek voor één Nederlander. Yanic Wildschut, speler in dienst van Wigan Athletic, speelt dit seizoen dusdanig sterk in de League One, het derde voetbalniveau van Engeland, dat hij is opgenomen in het Team van het Jaar van die competitie.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner