24.04.2016 23:29

Tegenvallende 'Superclásico' eindigt gelijk

Boca Juniors en River Plate hebben zondagavond niet voor spektakel gezorgd. De aartsrivalen stonden tegenover elkaar voor de Argentijnse Primera División, maar het vuurwerk ontbrak in de Superclásico: 0-0.

Al na twaalf minuten was de eerste rode kaart van de wedstrijd te noteren. De wedstrijden tussen de aartsrivalen staan normaliter bol van de gele- en rode kaarten, maar de rode kaart voor Javier Perez van Boca Juniors was de enige rode kaart van de wedstrijd. Voor natrappen kreeg hij de kaart gepresenteerd.

River Plate kon geen gebruik maken van de overtal situatie. De promovendus was niet bij machte om veel gevaar te creëren, terwijl Boca Juniors in ondertal ook niet voor het nodige gevaar kon zorgen.

Scheidsrechter Darío Herrera moest nog zes gele kaarten trekken om de rust op het veld te bewaren, maar doelpunten vielen er niet meer. Het uitverkochte La Bombonera kreeg zo een doelpuntloos gelijkspel voorgeschoteld.