06.05.2016 17:43

Emmen gaat return in met vier wijzigingen

Dennis Telgenkamp (l.) en Jurjan Mannes staan er beduusd bij nadat Almere City in de play-offs vroeg op voorsprong komt. (02-05-2016)
Dennis Telgenkamp (l.) en Jurjan Mannes staan er beduusd bij nadat Almere City in de play-offs vroeg op voorsprong komt. (02-05-2016)

FC Emmen-trainer Gert Heerkes heeft vier aanpassingen gedaan aan zijn elftal voor de return van het play-offtweeluik tegen Almere City. Het gewijzigde team van de Drenten moet een 4-1 achterstand goedmaken.

Heerkes had genoeg reden tot wijzigen na het teleurstellende resultaat in het heenduel. Zijn team moet de 4-1 nederlaag van afgelopen vrijdag goedmaken om nog kans te maken op promotie naar de Eredivisie en de vijftigjarige oefenmeester heeft vier wijzigingen gedaan in de hoop dat te bewerkstelligen. In de verdediging zijn liefst drie nieuwe gezichten te zien. Marcel Seip, Tim Siekman en Frank Olijve hebben basisplaatsen veroverd ten koste van Derre Kwee, Jens Jurn Streutker en Johan Kulhan. Bovendien stelt Heerkes in de spits niet Rick ten Voorde, maar Marnix Kolder op.

Almere komt naar Emmen om een 4-1 voorsprong te verdedigen en doet dat eveneens met een aantal aanpassingen. Paul Quasten en Javier Vet hebben een basisplaats afgedwongen bij coach Jack de Gier. Zij vervangen Jason Oost en Gaston Salasiwa; de twee middenvelders beginnen vanavond op de bank bij de Flevolanders. De doelpuntenmakers in de vorige wedstrijd, Ricardo Kip, Soufyan Ahannach en Enzio Boldewijn, staan wederom in de basis in de JENS Vesting. Datzelfde geldt voor Kees van Buuren, die met een eigen treffer verantwoordelijk was voor de enige goal van Emmen in de heenwedstrijd.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner