11.05.2016 22:00

Arsenal-legende wellicht naar Denemarken

Tony Adams wordt wellicht de nieuwe trainer van de Deense topclub Brøndby IF. Als het zover komt neemt de clublegende van Arsenal misschien een voormalig rivaal van hem mee als assistent.

Zijn rechterhand in Kopenhagen moet dan namelijk David Beckham worden, de speler van Manchester United met wie Adams’ Arsenal in de jaren ’90 menig titanengevecht uitvoerde. De gesprekken zijn volgens Adams al even gaande. "Ik heb de voorzitter Jan Bech Andersen sinds november al een aantal keer ontmoet, hij is een fantastische kerel. Dit is een grote club, dus natuurlijk heb ik interesse. Misschien dat ik Beckham meeneem, maar dat weet ik nog niet", aldus Adams tegen de Deense krant BT.

Adams stopte in 2002 met voetballen. In het seizoen 2008/2009 was hij kortstondig trainer van Portsmouth als opvolger van Harry Redknapp, maar een erg groot succes werd zijn periode op Fratton Park niet. Daarna was hij twee jaar werkzaam als trainer van FK Gabala in Azerbeidzjan, maar die periode eindigde al vier jaar geleden. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner