21.05.2016 21:41

Griezmann wil contractverlenging accepteren

Javier Mascherano (l.) van Barcelona speelt de bal voordat Antoine Griezmann erbij kan komen. (13-04-2016)
Javier Mascherano (l.) van Barcelona speelt de bal voordat Antoine Griezmann erbij kan komen. (13-04-2016)

Ondanks de interesse van Manchester United, gaat Antoine Griezmann zijn contract bij  Atlético Madrid verlengen. De Franse aanvaller heeft een nieuwe verbintenis voorgeschoteld gekregen en is van plan deze te tekenen.

"Atlético heeft me een aanbieding gedaan om te verlengen en ik wil blijven. Ik wil dat alles rond is voor de start van het EK, zodat ik me volledig kan focussen op dat toernooi", zegt de aanvaller in gesprek met AS. Griezmann heeft er nu twee seizoenen opzitten bij Atlético en heeft grote indruk gemaakt. De rappe Fransman, die in de zomer van 2014 overkwam van Real Sociedad, ligt nog tot 2020 vast in de Spaanse hoofdstad.

Griezmann bereidt zich momenteel voor op de Champions League finale tegen Real Madrid, wat een herhaling is van de finale uit 2014. "Ik heb gezegd dat Atlético bij de vijfde beste ploegen van Europa hoort en de waarheid is nu dat we zelfs bij de beste twee horen", gaat 25-jarige aanvaller verder.

De groei van zijn club heeft ervoor gezorgd dat hij inmiddels op zijn plek zit bij Atlético en dus helemaal niet wil vertrekken. Griezmann hoopt dat zijn ploeg nu de laatste stap kan zetten. "Hopelijk zullen we de beste van Europa worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner