22.05.2016 20:24

Vreman: "Dit hoort absoluut niet bij ons"

De nacompetitie-wedstrijd tussen De Graafschap en Go Ahead Eagles (1-1), werd ontsierd door supporters van De Graafschap. De spelers van de bezoekers moesten het fysiek ontgelden, waar De Graafschap-trainer Jan Vreman niet te spreken over is.

"Ik heb niet alles kunnen zien, maar er gebeurde wel wat. Ik vind dat het absoluut niet bij ons hoort. Ik denk dat het gros hier niks aan kan doen. Hopelijk kunnen we die enkeling er tussenuit pikken", aldus de 51-jarige oefenmeester op de clubsite.

De Graafschap is nog in afwachting van de uitspraak over FC Twente of het zal degraderen. Tegen Go Ahead Eagles kwam het nog te kort, maar Vreman kijkt toch met een positief gevoel terug op het seizoen. "De spelers hebben zich helemaal leeg geknokt, maar het was niet voldoende. Als je het resultaat buiten beschouwing laat, is het een schitterend seizoen geweest."

"Je hebt een soort gevoel van trots, maar de teleurstelling is heel erg groot omdat je het niet rechtstreeks gehaald hebt. We hebben er alles in gelegd om dat om te draaien en we hebben ook de mogelijkheden gehad. Die manier, en in feite het hele jaar door, daar mag je absoluut trots op zijn. Dat zijn we ook met z'n allen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner