24.05.2016 10:47

Vermeulen tot medio 2018 bij Excelsior

Kevin Vermeulen (r.) snelt langs Joey van den Berg (l.) tijdens het competitieduel Excelsior - sc Heerenveen (17-04-2016).
Kevin Vermeulen (r.) snelt langs Joey van den Berg (l.) tijdens het competitieduel Excelsior - sc Heerenveen (17-04-2016).

Kevin Vermeulen blijft voorlopig speler van Excelsior. De middenvelder heeft bij Excelsior zijn handtekening onder een nieuw contract gezet, waardoor hij nu tot de zomer van 2018 vastligt.  

"We zijn gelukkig in de Eredivisie gebleven en bovendien heb ik het nog steeds erg naar mijn zin bij de club", aldus Vermeulen op de clubsite van de Kralingers. "Ik ga elke dag met plezier naar de club en dat vind ik het belangrijkste. Ik zie ook voldoende mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb afgelopen seizoen 23 wedstrijden gespeeld, maar vooral als invaller. Komend seizoen wil ik vooral meer minuten gaan maken en niet alleen tien, vijftien minuten aan het eind van een wedstrijd, maar als basisspeler."

"Ik ben natuurlijk erg benieuwd wie de nieuwe trainer wordt", vervolgt de middenvelder. "Ik heb sowieso veel zin in het nieuwe seizoen. De afgelopen dagen hebben we het huidige seizoen met de selectie afgesloten op Ibiza. Nu is het echt vakantie en vanaf 25 juni, als de eerste training op het programma staat, ga ik vol voor mijn kans. Daar kijk ik nu al erg naar uit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner