24.05.2016 14:37

Pepe: "Grootste wedstrijd uit mijn carrière"

Het was moeilijk, maar Real Madrid verslaat Wolfsburg in de kwartfinale van de Champions League. (12-04-2016)
Het was moeilijk, maar Real Madrid verslaat Wolfsburg in de kwartfinale van de Champions League. (12-04-2016)

Pepe verheugt zicht op de Champions League-finale tegen Atlético Madrid. Tijdens een persmoment was de Portugees ook complimenteus tegenover trainer Zinedine Zidane.

"Het is Zidane die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons. Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als Rafael Benítez hier nog trainer was. Dat is voetbal. Deze trainer heeft ons naar de finale gebracht en hopelijk winnen we het toernooi."

Volgens de Portugees wordt dit de belangrijkste wedstrijd uit zijn loopbaan. "Atlético heeft enorm veel kwaliteit. Het is een hechte ploeg die voor elkaar vecht. Het wordt een fantastische wedstrijd en wij hebben niet gefaald als we verliezen. We hopen historie te gaan schrijven. Dit is de grootste wedstrijd uit mijn carrière. We kunnen een droom uit laten komen."

Pepe denkt dat kansen gelijk verdeeld zullen zijn in de finale. "Op dit niveau zijn er geen favorieten. Wij zullen kansen krijgen, net als Atlético. De ster van Atlético? Het team. Je kunt er bij hen niet één speler uithalen die echt boven de rest uitsteekt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner