27.06.2016 16:53

MVV heeft Arsenal-verdediger op proef

Stefan O'Connor speelt aankomend seizoen mogelijk voor MVV Maastricht. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2017 bij Arsenal, maar is momenteel op proef bij de Limburgse club.

O'Connor debuteerde op 9 december 2014 in de hoofdmacht van Arsenal tijdens het Champions League-duel met Galatasaray (4-1 winst), maar kreeg sindsdien geen speeltijd meer van Arsenal-trainer Arsène Wenger in de hoofdmacht van The Gunners. Het afgelopen seizoen speelde O'Connor een aantal maanden voor York City. De verdediger kwam tot vier duels in de Engelse League Two (vierde niveau) namens die club.

O'Connor is niet de enige speler die op dit moment op proef is bij MVV. Ook de Poolse middenvelders Adrian Dziubiński (Bron Radom), Said Thijskens (Patro Eisden MM op huurbasis van Racing Genk) en doelman Lars Knipping (KRC Mechelen) zijn op proef. Doelman Patrick Zonneveld, die het afgelopen seizoen onder de lat stond bij IJsselmeervogels, maar het aankomende seizoen vertrekt naar AFC, probeert een contract bij MVV af te dwingen. Zonneveld kan onder zijn contract bij AFC uit, mits hij een verbintenis bij een BVO kan tekenen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner