07.07.2016 12:07

Tévez keert niet terug bij West Ham United

Carlos Tévez baal tijdens het Copa Libertadores-duel Boca Juniors - Cerro Porteño (06-05-2016).
Carlos Tévez baal tijdens het Copa Libertadores-duel Boca Juniors - Cerro Porteño (06-05-2016).

Carlos Tévez had tijdens de huidige transferperiode terug kunnen keren bij West Ham United, maar de Argentijnse aanvaller vroeg een te hoog salaris. West Ham United besloot daarom de deal af te blazen.

Tévez, die een jaar geleden van Juventus naar Boca Juniors vertrok, had in Londen 175.000 euro per week kunnen verdienen, maar dat vond de Argentijn niet genoeg. "Hij had een schitterend laatste seizoen bij Juventus, maar 290.000 euro per week... Hij blijft zitten waar hij zit. Hij betaalt daar niet veel belasting. Jammer. Ik zag Carlos als onze nummer één", aldus West Ham United-voorzitter David Sullivan tegenover Sky Sports.

De Argentijn vertrok in de zomer van 2006 - samen met landgenoot Javier Mascherano - van het Braziliaanse Corinthians SP naar West Ham United. Na zeven doelpunten in 26 competitiewedstrijden vertrok Tévez een jaar later naar Manchester United. Via Manchester City kwam de aanvaller in de zomer van 2013 bij Juventus terecht, maar na twee seizoenen in de Serie A besloot de Argentijn terug te keren naar zijn vaderland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner