11.07.2016 16:17

Wapenaar nieuwe keeperstrainer Willem II

Hareld Wapenaar aan het werk als keeperstrainer bij Lierse SK (05-01-2016).
Hareld Wapenaar aan het werk als keeperstrainer bij Lierse SK (05-01-2016).

Harald Wapenaar keert na één jaar in het buitenland terug naar Nederland. Wapenaar is bij Willem II de opvolger van keeperstrainer Raymond Vissers. Laatstgenoemde vertrok onlangs naar sc Heerenveen.

Wapenaar tekent in Tilburg een contract voor één seizoen. Willem II heeft tevens een optie in het contract opgenomen voor nog een extra jaar. De oud-doelman van onder meer FC Utrecht en Vitesse was het afgelopen seizoen actief als keeperstrainer bij het Belgische Lierse SK, daarvoor was Wapenaar werkzaam bij FC Volendam.

"We zijn blij dat we Harald mogen toevoegen aan onze technische staf", aldus Joris Mathijsen, technisch manager van Willem II, op de clubsite van de Tilburgers. "Hij heeft als doelman en als keeperstrainer bewezen zijn vak te verstaan." Wapenaar is blij met zijn nieuwe club. "Het voelt goed om bij een mooie club als Willem II weer in de Eredivisie te gaan werken. Mijn gevoel bij de club en de gesprekken die ik heb gevoerd hebben mij overtuigd om deze stap te maken", aldus Wapenaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner