14.07.2016 11:20

Zaakwaarnemer Friday verwacht snel akkoord

Fred Friday (m.) probeert twee tegenstanders van zich af te houden tijdens het competitieduel Lillestrøm SK - SK Brann (11-05-2016).
Fred Friday (m.) probeert twee tegenstanders van zich af te houden tijdens het competitieduel Lillestrøm SK - SK Brann (11-05-2016).

De zaakwaarnemer van Fred Friday verwacht dat AZ Alkmaar snel tot een akkoord zal komen met Lillestrøm SK over de hoogte van de transfersom voor de Nigeriaanse spits. Friday is er persoonlijk al uit met de Alkmaarse club.

"We moeten even afwachten wanneer Lillestrøm en AZ elkaar vinden in de afkoopsom voor Fred", aldus Atta Aneke, de zaakwaarnemer van de aanvaller, tegenover Voetbal International. "Mijn gevoel zegt dat dat maximaal een paar dagen zal duren."

"Qua salaris en persoonlijke wensen zijn we er al uit met AZ", vervolgt de zaakwaarnemer van de Nigeriaan. "Fred heeft zijn keuze al gemaakt. Hij is dinsdag hartelijk ontvangen bij de club en heeft daar een heel goed gevoel aan overgehouden. Het stadion, de trainingsfaciliteiten, de stad en de mensen op de club hebben een prima indruk op hem gemaakt."

De 21-jarige aanvaller staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij de Noorse club en scoorde vooralsnog 22 keer in 58 competitiewedstrijden namens Lillestrøm.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner