26.07.2016 19:29

Kluivert heeft eerste aanwinst met PSG binnen

Paris Saint-Germain heeft voor het eerst sinds de aanstelling van Patrick Kluivert als directeur gehandeld op de transfermarkt. Het negentienjarige talent Giovani Lo Celso komt voor maar liefst vijf jaar over van Rosario Central. Lo Celso blijft tot het einde van 2016 in Argentinië voetballen en komt tijdens de winterstop naar Frankrijk toe.

Dit meldt Paris Saint-Germain op de clubwebsite. De regerend kampioen van Frankrijk meldt dat Lo Celso wordt gezien als één van de grootste talenten in Argentinië, de aanvallende middenvelder doet deze zomer dan ook mee aan de Olympische Spelen met de Zuid-Amerikanen. "Ik zal spoedig een van de grootste Europese clubs versterken."

"De ploeg heeft een selectie met meerdere sterspelers, waaronder mijn landgenoten Ángel Di María en Javier Pastore. Ik hoop in hun voetsporen te kunnen treden en wil een sleutelspeler worden voor mijn toekomstige club. Ik wil Paris Saint-Germain bedanken voor hun geloof in mij, net als mijn club Rosario Central. Zij gaven mij de kans om mijn droom uit te laten komen."

Voor Paris Saint-Germain is Lo Celso na Grzegorz Krychowiak, Thomas Meunier en Hatem Ben Arfa de derde aanwinst deze zomer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner