29.07.2016 15:43

Toornstra en Jones gewoon inzetbaar

Feyenoord heeft zojuist met 1-3 verloren van Olympiakos. Een teleurgestelde Jens Toornstra druipt af. (01-08-2015)
Feyenoord heeft zojuist met 1-3 verloren van Olympiakos. Een teleurgestelde Jens Toornstra druipt af. (01-08-2015)

Trainer Giovanni van Bronckhorst kan zondag gewoon beschikken over Jens Toornstra en Brad Jones. De middenvelder en doelman hebben vrijdag volledig met de groep meegetraind en zijn fit genoeg om te starten tegen PSV.

Of beide spelers ook daadwerkelijk mogen rekenen op een basisplaats wilde de Rotterdamse trainer op de persconferentie nog niet prijsgeven. "Dat weet ik nog niet. Beide spelers hebben de afgelopen dagen niet veel kunnen trainen. Even afwachten hoe ze morgen reageren op de training van vandaag. Uiteindelijk zullen we geen risico nemen met spelers", aldus Van Bronckhorst. Jones werd binnengehaald nadat eerste doelman Kenneth Vermeer een ernstige blessure opliep in de voorbereiding. De Australiër kampte de afgelopen week met een lichte bovenbeenblessure, maar is daar nu van hersteld.

Zondag hoopt Feyenoord de eerste prijs van het nog prille seizoen binnen te slepen. De Rotterdammers nemen het dan op tegen landskampioen PSV in de Amsterdam ArenA in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd zal om 18.00 beginnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner