30.07.2016 09:15

Cocu vreest voor aanstaand 'domino-effect'

Phillip Cocu geeft tijdens de training van PSV op het trainingskamp in Zwitserland aanwijzingen. (15-07-2016)
Phillip Cocu geeft tijdens de training van PSV op het trainingskamp in Zwitserland aanwijzingen. (15-07-2016)

Phillip Cocu is blij met de huidige selectie van PSV. De trainer van de Eindhovenaren is echter bang nog voor het einde van de transfermarkt spelers te verliezen.

De trainer van PSV beseft dat de transfercarrousel nog op gang gaat komen. De aanstaande miljoenentransfer van Paul Pogba naar Manchester United kan de hele markt in beweging gaan brengen. Cocu sluit niet uit dat buitenlandse clubs ook spelers van PSV zullen gaan lonken. "Ik zie de laatste week bedragen voorbij komen wat transfers betreft: dat kan ook zijn weerslag gaan hebben op Nederlandse clubs", aldus Cocu tegenover De Telegraaf. "Je krijgt dan een domino-effect. Tot nu toe zijn we bij elkaar gebleven en laten we hopen dat dit zo blijft."

De oefenmeester raakte deze zomer alleen Jeffrey Bruma kwijt aan VfL Wolfsburg, maar de clubleiding van PSV houdt serieus rekening met een transfer van Jetro Willems. Aanvoerder en clubtopscorer Luuk de Jong lijkt dit seizoen wel in Eindhoven te blijven spelen. De spits staat op het punt om zijn contract bij PSV te verlengen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner