31.07.2016 21:47

Kuyt: "Het verschil was erg groot met PSV"

Feyenoord kende tegen PSV een wedstrijd met twee gezichten. Na een ondermaatse eerste helft, kregen de Rotterdammers in de tweede helft meerdere kansen op de gelijkmaker. Ondanks de nederlaag is Dirk Kuyt positief over de toekomst.

Kuyt baalt van de eerste helft die Feyenoord op de mat legde. "Die was te makkelijk. We waren heel onrustig aan de bal. Voor rust was het verschil groot", aldus de aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

"In de tweede helft hebben we het PSV erg lastig gemaakt, maar we waren in de afronding niet scherp genoeg. Met de kansen die we kregen hadden we er minimaal een moeten maken. Het is gewoon zonde dat we zo'n slechte eerste helft gespeeld hebben. Dat is onnodig en moet eruit. Jammer dat we deze prijs hebben laten liggen."

Na de strijd om de Johan Cruijff Schaal staat de Eredivisie op het punt van beginnen. Kuyt kijkt uit naar de start van de competitie. "We zijn verder dan vorig jaar. We gaan nog stappen maken, helaas hebben we deze stap niet kunnen maken. Ik heb heel veel vertrouwen in deze ploeg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner